Rock-n-River apropie tinerii

Rock-n-River apropie tinerii

 Primăria municipiului Caransebeş, în parteneriat cu Primăria Pancevo, Republica Serbia, implementează proiectul „Rock-n-River – Crearea unei ambianțe prietenoase între tineri de-a lungul râului Timiş”, cod MIS-ETC 1327.

Proiectul ce beneficiază de fonduri în valoare totală de 294.279 euro, se deruleaza prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia, Axa Prioritară 3 – Promovarea schimburilor „People-to-People”, Măsura 3.3 – Creşterea schimburilor în învățământ,social, culturăşi sport.

Obiectivul proiectului este acela de a îmbunătăți calitatea vieții pentru comunitățile de tineri prin crearea condițiilor pentru dezvoltarea activităților pentru tineret şi a cooperării transfrontaliere între tinerii din regiunea de graniță a României cu Republica Serbia.

În acest sens, în 12 septembrie 2013, se va organiza, în Parcul Teiuş, un concert destinat tinerilor dinCaransebeş şi Pancevo (Serbia), unde vor evolua formaţii de muzică rock reprezentative pentru cele două localităţi. În acelaşi timp, va avea loc o expoziţie de fotografie intitulată „Timis in shot”. Acest proiect se deruleaza pe o perioadă de 12 luni, până în data de 28 decembrie 2013.

Sursa: http://www.caon.ro