Sa fie Gugulan Rock!

Sa fie Gugulan Rock!

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – A fost prima seară de muzică bună pentru cei care s-au încumetat să înfrunte canicula și au venit pe stadionul din Parcul Teiuș, la cea de-a patra ediție a Festivalului Gugulan Rock, organizat de Asociația Gugulan Rock, cu spijinul Primăriei Caransebeș și al Casei de Cultură „George Suru”.

Un festival fără limită de vârstă, pentru că în public am zărit rockeri de toate vârstele, care au cântat și au dansat pe muzica celor care au urcat pe scenă în prima seară a festivalului: Ka Gaia An, Indefiance, White Walls, Grimegod, Altar și Speak Floyd.

„În primul și primul rând, anul acesta am pregătit un alt spațiu, un campus al libertății, spunem noi, cu multă muzică, concursuri și voie bună. Din păcate, vremea foarte caldă ne-a stricat un pic planurile dar ne redresăm și mergem înainte. Au fost în prima zi Speak Floyd, cea mai bună formație tribut din Europa care cântă piese sută la suta Pink Floyd, au fost cei de la Altar care sunt de 26 de ani în domeniul muzicii rock,sâmbătă avem cea mai bună trupă de death metal din Suedia, Diabolical, dar și multe alte nume precum Seven, Focul Viusau Angerseed. Sunt 3 zile cu toate subgenurile muzicii rockcar pot să unească aici, la Caransebeș, tot ce înseamnă mișcare de cultură rock, îi așteptăm aici și pe cei care sunt mai puțin familiarizați cu acest gen de muzică pentru că trebuie să vadă despre ce e vorba înainte de a spune o părere sau alta. Noi suntem deschiși și chiar ne dorim ca toată lumea să se simtă extraordinar. Tot ceea ce contează este că am reușit pentru încă un an să ne strângem cei care iubim această muzică, spiritul rock”, a declarat pentru Jurnal de Caraș-Severin unul dintre organizatorii festivalului, Cosmin Mihuța, completat de colegul său Leo (Leonid Gorczynski): „pe acest stadion, în anii ’80, se organiza Cenaclul Flacăra, unde se promovau tinere talente. La fel facem și noi, în afară de numele consacrate, aici la Caransebeș vin formații din toată țara”.

Untold Faith, Kultika, Angerseed, Syn Ze Șase Tri și Diabolical sunt capetele de afiș din cea de-a doua seară de Gugulan Rock, iar rockerii, dar nu doar ei, sunt așteptați în număr și mai mare pe stadionul din Teiuș, pentru a se bucura de muzică, bere, aer liber și o atmosferă pe care doar la concertele de rock o găsești.

Sursa: http://www.caon.ro/sa-fie-gugulan-rock/1877321