Sa-i vedem acum ce fac pentru judet!

Sa-i vedem acum ce fac pentru judet!

Aşa cum JCS a anunţat săptămâna trecută, în conducerea PNL avem doi cărăşeni. Este vorba de primarul Caransebeşului, Marcel Vela, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde.

Marcel Vela ocupă o funcţie executivă, vicepreşedinte pe probleme de administraţie, punându-şi astfel experienţa la bătaie, şi va coordona activitatea primarilor şi preşedinţilor liberali de consilii judeţene, în condiţiile în care Programul PNL „Statul liberal – A doua modernizare a României“ pune un accent deosebit pe reînnoirea administraţiei publice şi transformarea majoră a acesteia într-o structură orientată spre interesul cetăţeanului.

În ceea ce-l priveşte pe Sorin Frunzăverde, acesta şi-a păstrat funcţia de vicepreşedinte primită anul trecut odată cu trecerea sa în rândul liberalilor, mişcare salutată încă o dată, chiar de la tribuna CongresuluiPNL, de către Crin Antonescu: „Sorin Frunzăverde nu este doar unul dintre cei mai valoroşi oameni politici pe care i-a avut România în ultimii 20 de ani, v-o spun fără ezitare, este unul dintre oamenii cei mai valoroşi în politica României pentru că a vorbit puţin şi a făcut mult. Pentru noi, venirea lui Sorin Frunzăverde, într-un moment în care ceea ce numim regimul Băsescu era într-un apogeu de putere, a însemnat un efect extraordinar. (…) Sorin Frunzăverde a spus clar şi cu o voce puternică, autorizată, credibilă «mă duc la Partidul Naţional Liberal pentru că la PNL este dreapta». Îţi mulţumim, Sorin, şi fii binevenit încă o dată alături de noi!“

Suntem siguri că această funcţie îi onorează pe cei doi vicepreşedinţiliberali, dar îi şi obligă…

Nina Curiţa