Sa vina Politia sa-i ia pe copii!

Sa vina Politia sa-i ia pe copii!

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – Asta a cerut în ultima ședință a legislativului local reprezentantul pensionarilor PSD conducerii Primăriei, nemulțumit de copiii care se joacă printre blocuri în cartierul Pipirig.

Dumitru Matei, fost antrenor de fotbal, actualmente pensionar și membru PSD, s-a declarat de-a dreptul maltratat de copiii din cartier și i-a cerut primarului Felix Borcean, nici mai mult nici mai puțin, decât să trimită Poliția, de oricare ar fi ea, Municipală sau Locală, ca să-i mai scuture pe cei mici. „După începerea vacanței, în cartiere a apărut un fenomen ce ne deranjează. Începând de la 9 dimineața, când încep copii mici, de 8-12 ani, suntem maltratați în zona Rapsodiei. De la ora 13 se trezesc cei mai mari, de 14-18 ani, care se joacă ascunseleaprin cartier, țipă, nu mai putem suporta. Vă rugăm să vorbiți cu comandantul Poliției Municipale, cu cel al Poliției Locale, să trimită echipaje din când în când acolo. Am depus sesizări la aceste instituții și la Primărie să faceți ceva. Vin copii din toată zona, să vină polițistul, să-i ia puțin să le spună ce au, ce nu au voie”, a spus Matei. „Să vină Miliția să-i ia!”, s-a auzit, ironic, și dinspre publicul ce asista la ședința Consiliului Local.

Edilul i-a răspuns aproape veșnic nemulțumitului Matei că trimiterea Poliției pe capul copiilor aflați în vacanță nu este cea mai potrivită soluție. „Și eu am de suferit, între ghilimele, de multe ori de pe urma zgomotului copiilor. Eu am un copil de 12 ani care se joacă uneori și în zona domnului Matei, știți cum sunt copiii, toți am fost așa doar că acum uităm. Este o problemă care nu ține neaparat de Primărie. Eu nu cred că prezența Poliției este una benefică atunci când vine vorba de copii, cred că părinții ar trebui să se implice mai mult în modul în care copiii își petrec timpul liber”, a punctat edilul Caransebeșului.

Un răspuns nu pe placul pensionarului, care a avertizat că „dacă până la următoarea ședință nu veți încerca să stăpâniți acest fenomen ce strică liniștea oamenilor în vârstă, o să umplu sala de nemulțumiți”.

Sursa: http://www.caon.ro/sa-vina-politia-sa-i-ia-pe-copii/1877734