Saloane ATI, refacute complet la Caransebes

Saloane ATI, refacute complet la Caransebes

Scris de Răzvan Mihalcea – CARANSEBEŞ – Mai multe saloane din secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș au trecut printr-o transformare în bine în ultimele săptămâni, deşi lucrările continuă. Angajații municipalității au refăcut toată instalația de aer purificat și oxigen, după cum ne-a informat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare, Ion Gheorghe Ștefan, dar s-au ocupat și de alte lucrări în saloanele de la ATI.

„S-a refăcut toată instalația de reanimare, adică rețeaua de aer purificat și oxigen. S-au zugrăvit două saloane, s-au pus gresie și tarkett, fiecare pat din saloane a fost echipat cu tablouri de alimentare electrică, s-a refăcut toată instalația electrică. De asemenea, instalația de aer și oxigen poate fi extinsă și la blocul operator. Lucrările au costat 36 de mii de lei plus TVA. Tot în această perioadă s-a reparat și liftul pentru bolnavi, care a costat 23 de mii de lei plus TVA”, a precizat Ștefan.

Pe lângă Primăria Caransebeș, au contribuit la reabilitarea salonelor de la ATI și părintele Petrica Ionuț Timiș Popovici, dar și conf. univ. dr. Horia Pleș, șeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara. „La ATI, lucrările încă nu sunt finalizate, vom reveni cu amănunte când totul este gata. Da, liftul pentru pacienţi a fost reparat, şi îi mulţumesc dlui primar Felix Borcean pentru sprijin, implicare, finanţare“, ne-a declarat Mihaela Popovici, managerul spitalului din Caransebeş.

Sursa: http://www.caon.ro/saloane-ati-refacute-complet-la-caransebes/2137465