Sapte constructori vor sa repare stricaciunile TIR-urilor

Sapte constructori vor sa repare stricaciunile TIR-urilor

CARANSEBEŞ – Lucrările de reabilitare a străzilor din Caransebeș afectate de traficul greu anul trecut vor avea în scurt timp un executant.

Administrația locală se află în faza de evaluare a ofertelor depuse și speră ca, foarte repede, constructorul care va fi declarat câștigător să demareze lucrările.

„Așa cum am promis, sumele încasate la taxa de liberă trecere pentru traficul greu sunt reinvestite în refacerea străzilor Calea Severinului, Calea Orșovei, Libertății, Tribunalului, Horea și Nicolae Bălcescu. În acest sens, Primăria, încă de anul trecut a pregătit studiul de fezabilitate, proiectul și documentația tehnico-economică, toate au fost aprobate, urcate apoi pe SEAP, licitația a avut loc în această săptămână, au fost şapte ofertanți. În prezent, comisia este în faza de evaluare a ofertelor, sperăm să decidă cât mai repede câștigătorul, să semnăm contractul iar constructorul, și în funcție de vreme, să înceapă reabilitarea străzilor amintite, astfel încât să fie vizibilă creșterea calitativă din punct de vedere al traficului rutier, al condițiilor și nu în ultimul rând al confortului cetățenilor de pe aceste tronsoane”, a precizat primarul Marcel Vela. Municipalitatea a alocat pentru aceste lucrări aproape 2 milioane de lei.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/