Se pregateste terenul pentru terase

Se pregateste terenul pentru terase

CDARANSEBEŞ – Caransebeșenii care vor să se bucure și în acest an de aer curat la terasele care vor fi amplasate în zona centrului istoric primesc vești bune de la municipalitate.

Odată cu apropierea primăverii, administrația locală a început să pregătească terenul pentru terasele care și în acest an vor înfrumuseța zona centrală. În acest sens, municipalitatea a stabilit deja tarifele pentru închirierea amplasamentelor pentru terasele sezoniere și chioșcuri. Conform hotărârii aprobate de legislativul local, cele mai scumpe locații vor fi în zona cuprinsă între străzile Libertății, Horea, Nicolae Bălcescu, Piața General Dragalina, C.D. Loga, Halici, Ardealului, Calea Orșovei și străzile adiacente.

În aceste locații, comercianții vor trebui să plătească 5 euro/mp/lună pentru terase și 10 euro/mp/lună pentru chioșcuri. Și în acest an, în zona centrului istoric vor fi amplasate şapte terase. Potrivit reprezentanților municipalității, trei dintre locații au fost ocupate deja, iar pentru celelalte patru se așteaptă ofertele proprietarilor de terase.

Trebuie precizat că tarifele sunt valabile doar pentru sezon, în timp ce pentru perioadele ianuarie-martie și octombrie-decembrie acestea sunt reduse cu 70%.

Sursa: http://www.caon.ro/se-pregateste-terenul-pentru-terase/1515306