Se prelungeste suspansul la FC Caransebes

Se prelungeste suspansul la FC Caransebes

BECICHERECUL MARE – Mama Mia Becicherecul Mic – FC Caransebeş 1-1 (0-0), în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii a III-a.

Prima fază de poartă a aparţinut oaspeţilor, Poiană executând primul corner al jocului, în minutul 16. După doar două minute, Miheţ, de la gazde, a centrat de pe dreapta, însă mingea a căzut pe plasa porţii apărate de Haidău.

Următoarea fază importantă s-a consumat în minutul 32, când Hodiş a reluat cu capul centrarea lui Ştefanovici, însă balonul a căzut din nou pe plasa porţii caransebeşene. Acelaşi Ştefanovici l-a pus la grea încercare pe Haidău, cinci minute mai târziu, când a şutat puternic de la 17 metri, însă goal-keeper-ul gugulan a reuşit să respingă în corner. Tot Ştefanovici a fost la originea fazei petrecute în minutul 38, când a centrat în careul caransebeşean, lovitura de cap a lui Silaghi-Perju ricoşând din gazon şi trecând peste transversala porţii caransebeşene.

Scorul a fost deschis în minutul 50, după un corner executat de Poiană, balonul fiind trimis în poarta timişeană de Săulescu, care a reluat cu capul centrarea coechipierului său.

După primirea golului, gazdele au ieşit mai hotărâte la atac, însă dominarea lor teritorială nu a fost concretizată pe tabela de marcaj. Interimarul pe banca tehnică a gugulanilor, Sorin Gheju, a trebuit să facă o schimbare în minutul 65, când Goşa, după un contact cu un adversar, a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit cu Dubei.

Egalarea s-a produs în minutul 76, după un penalty obţinut de Radu, la un atac imprudent în careul gugulan al lui Ionescu, lovitura de pedeapsă fiind transformată de căpitanul gazdelor, Telescu, care a tras la semiînălţime, în stânga lui Haidău.

FC Caransebeş: Haidău, R. Artimon, Goşa (Dubei), Petcu, Suru (Gheju), Poiană, Artean, Ionescu, Săulescu, Constantinescu, Vlăduţi (Roiu); rezerve: Laurenţiu, Steop.

Sursa: http://www.caon.ro/