Se renovează internatul Dacia

Se renovează internatul Dacia
CARANSEBEŞ – Lucrările de reabilitare a internatului şcolar al Liceului „Dacia” din Caransebeş sunt în plină desfăşurare. Profitând de vremea favorabilă din ultimele zile, constructorii au demarat lucrările de refacere în totalitate a acoperişului, acesta fiind refăcut deja în proporţie de aproape 50 la sută.

„Lucrarea de la acoperiş este în plină desfăşurare, am verificat personal şi este de bună calitate. Ţigla este adusă de la Buziaş, tablă de 0,5, pusă după standardul gândit de proiectant”, a declarat directorul societăţii „Cazare şi Servicii Publice” a municipalităţii, Ilia Vintilă. Potrivit acestuia, după refacerea acoperişului se va trece la lucrările interioare de renovare.

„Vom zugrăvi, vom chitui, vom schimba parchetul acolo unde este umflat. La etajul al doilea, spre exemplu, unde acum nu cazăm pe nimeni, camerele sunt foarte degradate din cauza infiltraţiilor de apă de la ploaie”, a precizat Vintilă. Acesta a mai adăugat că administraţia locala a rezolvat deja problema apei calde în internat, prin înlocuirea vechiului cazan.

În prezent, internatul de la Liceul Dacia este folosit la o capacitate de 45-50 la sută, însă dupa reabilitarea clădirii se speră ca aceasta să ajungă spre 80-90 de procente.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/