Sefii PNL Caras-Severin nu pleaca la Bruxelles

Sefii PNL Caras-Severin nu pleaca la Bruxelles

CARANSEBEŞ – PNL Caraș-Severin nu s-a decis încă dacă va avea sau nu un candidat pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Întrebat dacă liberalii din județ au convenit asupra vreunui nume, liderul acestora, Marcel Vela, a declarat că nu au existat discutii pe această temă până acum, însă nu este exclus ca filiala cărășeană să propună un candidat pe lista PNL.

„Încă nu am discutat despre posibilitatea ca PNL Caraș-Severin să aibă un candidat la europarlamentare. Săptămâna viitoare avem reuniunea Biroului Politic Central și apoi Delegația Permanentă și atunci vom discuta și potențiale nominalizări pentru Parlamentul European. Până în prezent nu am avut nicio discuție și nu am facut nicio strategie, nestabilindu-se concret varianta de candidați, pe liste comune USL sau separat. Abia după Sărbători am discutat și s-a concretizat că vom candida pe liste separate și evident că, în această conjunctură, vom analiza și posibilitatea desemnării unui liberal din Caraș-Severin pe lista de candidați pentru PE”, a precizat Vela.

Vicepreședintele executiv al PNL a mai spus că nici el, nici președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, nu vor candida pe lista pentru alegerile europarlamentare. Dar, dacă vor decide să propună un candidat din partea filialei PNL Caraş-Severin, acesta va fi reprezentativ pentru Banat, va fi cineva carismatic, cu rezultate importante în plan profesional şi apreciat de către alegători.

Nina Curiţa

Sursa: http://www.caon.ro