Si-au batut joc de o investitie importanta

Si-au batut joc de o investitie importanta

Scris de Lidia Almăjanu – CARANSEBEŞ – O investiție de peste jumătate de milion de lei din Caransebeș a ajuns la un an de la inaugurare într-o stare deplorabilă.

Și asta din cauza unor oameni certați cu cele mai elementare reguli de conviețuire în societate. Este vorba de baza sportivă de la Jupa, care arată jalnic în aceste zile. Uși rupte, geamuri sparte, tencuială găurită, excremente în săli, toate cauzate, potrivit unor locuitori din Jupa, de cele câteva familii care locuiesc chiar lângă bază, în spațiile închiriate de la Primărie.

„I-am văzut când săreau pe geam, i-am întrebat ce caută acolo, mi-au spus că și-au făcut nevoile înăuntru. Pe unul din copii care dădea cu pietre în fațadă l-am prins, l-am dus la părinți și au sărit să mă ia la bătaie. Am anunțat și Primăria despre ce fac acești oameni aici“, a spus un localnic din Jupa. Municipalitatea a anunțat deja că nu mai este dispusă să tolereze astfel de acte de vandalism.

vandalism

„Am avut o reclamație, am verificat, baza sportivă de la Jupa a fost devastată și este într-o stare deplorabilă, distrugeri cauzate de copiii familiilor care sunt în chirie lângă această bază. Evaluăm pagubele și vom lua cele mai aspre măsuri, astfel încât patrimoniul, investițiile, bunurile publice ale Caransebeșului să fie protejate de asemenea acte de atac la bunul simț. Familiile care se fac vinovate de aceste distrugeri vor ajunge în situația de a li se anula contractele de închiriere pentru spațiile locative de lângă baza sportivă”, a precizat primarul Marcel Vela.

Amenințați cu evacuarea în prag de iarnă, cei care au provocat distrugerile s-au angajat în fața conducerii administrației locale că vor repara stricăciunile. Pentru început, au trecut la igienizarea tuturor încăperilor din baza sportivă care au avut de suferit de pe urma trecerii lor prin ele.

Sursa: http://www.caon.ro/si-au-batut-joc-de-o-investitie-importanta/1472594