Silvășan, gata să cadă la pace cu Primăria Caransebeș pentru stadionul din Teiuș!

Potrivit edilului, fostul șef al Regionalei CFR Timișoara, Alexandru Silvășan, cel care se află în spatele asociației care a câștigat, până acum, în instanță stadionul din Parcul Teiuș în detrimentul municipiului, și-a exprimat intenția de a găsi o soluție care să convină ambelor părți. Asta, deși litigiul nu e încă finalizat, Primăria Caransebeș având încă o cale de atac la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Domnul Silvășan mi-a spus că vrea să vorbească cu mine și că va veni în săptămânile următoare să avem o discuție pe tema stadionului, vrea să găsim o soluție agreată de ambele părți, nu este atât de pornit împotriva stadionului. Vreau să văd cu ce propunere vine dumnealui, ca să vedem ce putem noi să facem, dar până nu se va stinge litigiul este un pic prematur să discutăm. Să vedem ce intenționează dumnealui să facă cu acest stadion și să gândim ambele situații, în condițiile în care instanța îi va da lui dreptate sau ne va da nouă. Eu știu cum vom acționa dacă ne va da nouă dreptate, acum dacă îi va da lui dreptate și ce propuneri are, să vedem”, a precizat Felix Borcean.

Pe de altă parte, acesta exclude ca, în cazul în care și instanța de la București va lăsa stadionul asociației lui Silvășan, să se pună lacăt pentru activitățile sportive, ceea ce ar afecta atleții de la Clubul Sportiv Școlar sau echipa de fotbal Progresul Ezeriș, care joacă pe Municipalul din Teiuș.

„Eu nu cred că în condițiile în care Silvășan sau asociația lui va câștiga procesul, va pune lacătul și gardieni cu pușca la intrare, nu cred. Stadionul tot va fi deschis în continuare, sau va găsi forme de închiriere pentru activitățile sportive, pentru Clubul Sportiv Școlar sau pentru alte activități care s-ar desfășura în incinta stadionului, până la urmă nici sportul acesta nu e chiar gratis. Dacă ar fi al comunității locale, sigur că e altceva, dacă e privat, nu cred că un privat este cu buzunarul atât de larg încât să facă acte de caritate”, a mai adăugat primarul Caransebeșului.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/silvasan-gata-sa-cada-la-pace-cu-primaria-caransebes-pentru-stadionul-din-teius/2384698/