Silvășan vrea 7 milioane de euro de la cetățenii Caransebeșului

Edilul crede că stadionul trebuie să aparțină comunității, acum fiind dat de judecători unei obscure asociații cu sediul în satul Valea Bistrei, la butoanele căreia se află Silvășan.

„Am avut o discuție chiar înainte de ședința consiliului local (luni, 22 august – n.r.), i-am spus: <<Dle Silvășan, nu e războiul meu, nu știu când l-ați început, eu m-am trezit în lupta aceasta cu stadionul. Am pierdut în instanță, nu știu dacă aveți dreptate sau dacă avem noi, cert e că un stadion municipal, așa cum este stadionul CFR, trebuie să aparțină comunității>>. Dumnealui merge chiar mai departe, a făcut o notificare, ne cere daune de 7 milioane de euro. În condițiile astea n-am ce să discut cu un astfel de om a cărui pasiune tot din bătăliile trecutului a țâșnit. Că <<au vrut să mă fenteze, că o să le arăt eu lor>>! El e în război cu toată lumea, și cu Vela, și cu Mocioalcă, și cu Minea, și cu Bebe Iova, l-am întrebat: <<Eu sunt primar acum, cu mine ce aveți? Cu tine n-am nimic. Păi și atunci ce vreți să faceți, să închideți stadionul, să puneți lacăt pe el și noi să asistăm așa impasibili, ce negocieri purtăm noi aici? Ce doriți de fapt de la municipiul Caransebeș?>> Că el nu plătește impozit, că are nu știu ce asociație și e scutit. Noi n-avem nici un drept, el închide stadionul. Poate își face vreo echipă de Champions League și aduce dezvoltarea în Caransebeș, o să fiu de partea lui atunci. O să discute separat cu Clubul Sportiv Școlar (CSȘ), dar el gratis a zis că nu mai oferă stadionul“, a explicat primarul Felix Borcean.

În aceste condiții, cel mai mare stadion din Caransebeș va rămâne disponibil doar pentru câte un meci de old-boys, organizat o data pe an de Dan Avram, și posibil pentru antrenamentele celor de la CSȘ, secțiile de atletism și fotbal. În rest, doar pentru câte o miuță și un grătar la final de săptămână, al apropiaților lui Silvășan…

Cât despre milioanele de euro daune, n-ar fi exclus ca Silvășan să dea din nou peste vreun judecător care să decidă, de această dată, că taxele și impozitele plătite de caransebeșeni, pentru că altfel de unde 7 milioane de euro, trebuie să ajungă în buzunarele celor de la asociația care se consideră urmașa fostului CFR Caransebeș.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/silvasan-vrea-7-milioane-de-euro-de-la-cetatenii-caransebesului/2399509/