Sorin Balu a demisionat de la FC Caransebes

Sorin Balu a demisionat de la FC Caransebes

Scris de Lidia Almăjanu – CARANSEBEŞ – După rezultatele slabe din ultimele partide, colaborarea dintre FC Caransebeș și antrenorul Sorin Bălu s-a încheiat luni, iar administraţia locală deja a găsit înlocuitor.

Sorin Bălu și-a prezentat demisia într-o conferință de presă, precizând că în acest fel încearcă să producă un șoc pozitiv la echipă.

„Am considerat că echipa are nevoie de un șoc, poate eram eu buba, cel care aducea ghinion, tocmai de aceea am zis că e bine să vină altcineva, care poate sparge șirul acesta de rezultate nefavorabile. Personal nu mi-a reproșat nimeni nimic. Trebuia să vină d-l primar sau președintele să-mi spună «Bălu, ce faci?». Nu. Îmi place să fiu aplaudat dar trebuie să-mi asum și momentele mai puțin bune“, a declarat Sorin Bălu.

alin-artimon

Cel mai probabil, noul antrenor va fi Alin Artimon, care se reîntoarce astfel pe banca gugulanilor după zece luni. „Îmi pare rău de demisia lui Sorin Bălu, va fi mereu respectat și apreciat pentru tot ceea ce a făcut la această echipă. Am discutat cu Alin Artimon și cu Rică Neaga. Sfătuindu-mă și cu alţi colegi din administrația locală dar și cu alți oameni de fotbal, numele pe care vom merge este Alin Artimon. În Caransebeș a făcut performanță, s-a impus, fiind printre cei mai autoritari antrenori din țară“, a spus și primarul Marcel Vela.

Sursa: http://www.caon.ro/sorin-balu-a-demisionat-de-la-fc-caransebes-2/1471627