Sorin Balu: Trebuie sa spargem ghinionul si sa mergem mai departe

Sorin Balu: Trebuie sa spargem ghinionul si sa mergem mai departe

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – După meciul F.C. Caransebeș – C.S. Mioveni, cei doi antrenori au participat la conferința de presă.

Sorin Bălu: „Din punctul meu de vedere, eu zic că am făcut un meci relativ bun. Nu ca celelalte de acasă, însă până la urmă spun că am întâlnit cea mai bună echipă de până acum, o echipă care a dat impresia, prin tehnica de la mijlocul terenului, că ne-a dominat. Eu zic că n-a fost deloc aşa, până la urmă Mioveniul a marcat un gol pe o greşeală şi a mai avut două situaţii. Noi am avut o ocazie foarte mare, câteva şuturi scoase din vinclu de portarul advers şi două bare. Acum, ce să zic? Să tot spun că am avut ghinion? Spun doar că trebuie să spargem şi ghinionul ăsta, fiindcă, până la urmă, noi asta avem, ghinion… Nu este neapărat lipsă de valoare… Şi mergem mai departe, trebuie să mergem mai departe…”.

La rândul său, Claudin Niculescu a precizat: „Am câştigat trei puncte foarte importante, pentru că veneam după o înfrângere acasă şi băieţii mei aveau moralul puţin scăzut după meciul de sâmbătă, dar au dovedit încă o dată, cum au dovedit-o de mai multe ori în acest sezon, că sunt băieţi cu caracter, sunt băieţi în care am mare încredere… Îi felicit, este meritul lor în totalitate pentru victoria de astăzi, şi sunt trei puncte binevenite înainte de această pauză pe care o avem, fiindcă noi în etapa viitoare stăm. Sunt bucuros, pentru că m-am bazat foarte mult pe dorinţa lor de revanşă în acest meci, şi nu m-am înşelat. Am avut, într-adevăr, şi puţin noroc, dar acesta face parte din fotbal. Felicit echipa gazdă pentru că este una bună, foarte bine organizată, dar fotblul până la urmă se joacă pe goluri, iar noi am reuşit ca din cele trei-patru ocazii pe care le-am avut să marcăm o dată”.

Sursa: http://www.caon.ro/sorin-balu-trebuie-sa-spargem-ghinionul-si-sa-mergem-mai-departe/1468114