Spatii moderne pentru producatorii agricoli gugulani

Spatii moderne pentru producatorii agricoli gugulani

Municipalitatea din Caransebeș va continua și în 2013 investițiile în reabilitarea și modernizarea Pieței Centrale.

Potrivit șefului Serviciului Public „Piața Gugulanilor“, Vasile Megan, aproape 300 de mii de lei vor fi alocați pentru schimbarea acoperișului și a tavanului din bazar dar și pentru reabilitarea sistemului de uși și ferestre, toate fondurile fiind din activități autofinanțate. Mai mult, Megan a precizat că peste 400 de mii de lei, tot fonduri proprii, vor fi investiți în noua hală de lactate.

„Va fi o nouă construcție cu etaj, actuala va fi demolată pentru că nu ar rezista la o etajare. Hala va avea toate dotările necesare, conform standardelor europene, unde producătorii vor găsi condiții excelente de spațiu, de igienă, de ventilație, însă și cerințele vor fi altele, producătorii vor trebui să respecte regulile pe care le impunem“, a spus șeful Serviciului Public „Piața Gugulanilor”.

Anul trecut, reabilitările din Piața Centrală au constat în refacerea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare ale halelor de legume și fructe și în schimbarea instalațiilor electrice, prin montarea unor corpuri de iluminat cu aprindere intermediară pe timpul nopții care, potrivit lui Megan, au dus la importante economii financiare la bugetul Serviciului.