Spațiile verzi din Caransebeș prind contur

Potrivit primarului Felix Borcean, care a văzut zilele trecute, la fața locului, stadiul lucrărilor, proiectul de revitalizare a spațiilor verzi și aleilor dintre blocuri se află pe ultima sută de metri! În perioada imediat următoare se vor realiza aleile din spatele blocurilor, parcările, se va monta mobilierul urban și stâlpii de iluminat.

„După finalizarea lucrărilor de schimbare a rețelelor de apă și canalizare și după punerea în funcțiune a noilor rețele, toate străzile din această zonă vor fi asfaltate, astfel încât această zonă să fie radical schimbată în bine! De asemenea, tot aici se vor planta peste 3000 de arbuști, care vor înfrumuseța cartierul!”, a precizat edilul Caransebeșului, adăugând că lucrările de acest gen nu se vor limita doar la cartierul Pipirig, ba din contră, „fiecare cartier va avea propria lui personalitate, propria lui amenajare peisagistică.”

Reamintim că de lucrări se ocupă asocierea Dirksen-Electroechipament Industrial, cele două firme având ca termen de finalizare a lucrărilor această primăvară.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/spatiile-verzi-din-caransebes-prind-contur/2417965/