Spectacol aerian de exceptie la Caransebes

Spectacol aerian de exceptie la Caransebes

CARANSEBEŞ – Duminică, 16 septembrie, în ultima zi a celei de-a IX-a ediţii a Serbărilor Cetăţii, la Caransebeş a avut loc un spectacol aerian.
La demonstraţia aviatică de pe Aeroportul din Caransebeş au venit peste 2.000 de spectatori, mai ales tineri, din tot judeţul şi nu numai. „Am venit de la Timişoara special pentru acest show aerian. A fost un spectacol deosebit şi sper să se mai organizeze manifestaţii de acest gen“, ne-a declarat Tiberiu Olah, unul dintre cei prezenţi.

Oamenii s-au bucurat din plin de spectacolul de mare virtuozitate oferit de lotul naţional de acrobaţii aeriene „Şoimii României”, paraşutiştii de la Aeroclubul României şi elicopterele militare de la Timişoara.

„Cred că atât zborurile în formaţie cât şi evoluţiile individuale sau lansările de paraşutişti au însemnat un spectacol frumos pe cerul Caransebeşului“, a precizat comandantul Aeroclubului României, George Rotaru, în timp ce edilul gugulanilor a explicat că mitingul aviatic s-a vrut a fi şi un exemplu pentru tinerii din zonă, care ar putea fi interesaţi şi atraşi spre o carieră în aviaţie.

Lidia Almăjanu