Spectacolul „Soare pentru doi“ va fi înlocuit

Acest spectacol va fi reprogramat, însă caransebeşenii se vor putea bucura, totuşi, de teatru, întrucât va fi înlocuit cu spectacolul „Doi pe o bancă“, o adaptare de Camelia Ghinea după Aleksandr Ghelman. În distribuţie: Camelia Ghinea şi Marius Tudor (care semnează şi scenografia); Ilustrația muzicală: Adrian Buhăceanu; Lumini: Gigi Mănescu.

Locurile sunt limitate, preţul unui bilet fiind 10/20 lei. Spectacolul readuce în actualitate un subiect vechi de când lumea, fuga de singurătate,falsa fericire, eșecul, dar și speranța și iubirea, care te fac să trăiești ca într-o tragi-comedie scrisă anume pentru fiecare din noi. E o poveste de-a râsu-plânsu, intensă, cu un El şi o Ea, gata oricând de un nou început, în care fiecare vrea să primească ceva să-i fie bine, fără să dea însă nimic în schimb. Femeia și bărbatul, doi vânători ce-și urmăresc interesul, dar care ajung să se descopere unul pe altul aşa cum sunt.

Conducerea Teatrului de Vest Reşiţa cere scuze publicului pentru suspendarea spectacolului anunţat iniţial, motivele fiind obiective.

JCS-A.G.

Sursa: https://caon.ro/spectacolul-soare-pentru-doi-va-fi-inlocuit/2383022/