Spitalul din Caransebes si-a schimbat managerul

Spitalul din Caransebes si-a schimbat managerul
CARANSEBEŞ – Inginerul Adrian Romanescu s-a reîntors la conducerea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Fost manager al unității sanitare între 2006 și 2009,Adrian Romanescu a fost numit de către primarul Marcel Vela manager interimar pentru următoarele trei luni, după ce mandatul fostului manager, Horea Radu, a încetat.

„Având în vedere faptul că în 25 decembrie a expirat mandatul de manager al domnului doctor Radu Horea, am luat decizia de a-l numi pe o perioadă de 3 luni, camanager interimar, pe Adrian Romanescu. Acesta a mai fost managerul spitalului din Caransebeș, are cursul demanager medical urmat la Ministerul Sănătății, dar și o expertiză foarte vastă în special în domeniul tehnic și am considerat că este cea mai bună opțiune în acest moment, mai ales că în această perioadă am organizat o licitație în vederea implementării proiectului prin care achiziționăm la spital tehnică medicală de ultimă oră. Astfel, structura de conducere este împrospătată pentru a implementa proiectul cu finanțare europeană dar și noua lege a sănătății”, a precizat primarul Caransebeșului.

Fostul manager, Horea Radu, a preluat, tot cu data de 25 decembrie, funcția de director medical, și se va ocupa pe mai departe de chirurgia laparoscopică la Spitalul Municipal de Urgență.

Sursa: http://www.caon.ro/