Start spre un pol economic

Start spre un pol economic

 O nouă galerie comercială prinde contur în urbea gugulană. Administraţia locală a autorizat recent ridicarea unei noi investiţii în zona Kaufland, pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, constructorii estimând că aceasta va fi finalizată în prima parte a anului viitor.

Este vorba de o galerie comercială pentru trei mari retaileri, ce se va alătura celorlalte centre de comerţ din cartierul Pipirig. Potrivit primarului Marcel Vela, nouagalerie reprezintă o dovadă în plus pentru dezvoltarea economică a zonei de nord a municipiului de pe Timiş şi Sebeş.

„În acest context, zona cartierului Pipirig se dezvoltă şi mai mult, iar împreună cu investiţiile pe care dorim să le realizăm în zona industrială din partea nordică, evident că polul economic al municipiului va fi zona Pipirig-Centură-TMD”, a precizat Vela.

Edilul-şef a mai spus că galeria comerciala va găzdui trei retaileri renumiţi, ce vor pune la dispoziţia cumpărătorilor din Caransebeş şi din zonă foarte multe produse pe care aceştia le achiziţioneaza în prezent din Timişoara sau din alte centre urbane.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/