Strabag, la a doua încercare pe strada Ardealului

E vorba de banda dreaptă pe sensul de mers spre Pipirig, pe tronsonul de la Palatul Korongy până la intersecția de la Băcilă. Mai ales că Primăria Caransebeș nu a plătit și nu a recepționat lucrarea, după ce a văzut problemele apărute în urma asfaltării.

„E vorba de banda dreaptă către Pipirig. Lucrarea nu e plătită nici măcar jumătate din ce au executat cei de la Strabag, puteți să considerați că asta e cea mai mare parte, adică strada Ardealului nu e plătită deloc. Nu cred că-și permite Strabag să piardă un milion de lei, că dacă și-ar permite nouă ne-ar conveni, că am repara-o noi. E vorba de refacerea integrală a acelei benzi, până la intrarea în Pipirig. Bineînțeles că nu acceptăm să vină doar să plombeze, trebuie s-o finalizeze exact cum e și banda cealaltă. Au asfaltat și pe celelalte străzi și acolo nu au fost probleme, singurele probleme au apărut pe Ardealului, din tot pachetul lucrat de Strabag. Pe banda cu probleme au fost lucrări pe care tot ei și le-au asumat, adică Strabag a spus că <<noi vrem să facem și zona afectată de Hidroconstrucția>> pentru a ne putea da garanție și am acceptat asta. Dacă nu era așa, acum Strabag zicea <<nu noi am făcut lucrarea și vina e a celor de la Hidroconstrucția>>“, a explicat primarul Felix Borcean.

Pe tronsonul cu pricina au apărut deja utilajele și muncitorii de la Strabag, care au pregătit terenul pentru asfaltare, după ce au decopertat asfaltul deteriorat de pe banda de circulație cu probleme. După ce noul strat de asfalt așternut astăzi va dovedi că e de calitate, în perioada următoare se vor trasa și marcajul rutier și trecerile de pietoni, pentru că în zonă este și unul din cele mai mari licee din Caransebeș.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/strabag-la-a-doua-incercare-pe-strada-ardealului/2395138/