Strada Ardealului se pregătește din nou de șantier! Va fi reparată de Strabag!

Patru firme s-au bătut pe cei 1,8 milioane de lei puși la bătaie de Primăria Caransebeș pentru reparații și reabilitări de străzi, iar în final, la începutul acestei săptămâni a fost desemnat și câștigătorul. E vorba de firma Strabag, care a venit cu o ofertă de 1. 527.000 de lei, cea mai mică din cele patru primite de municipalitate. Urmează, în cazul în care nu vor exista contestații, semnarea contractului cu constructorul, lucrările fiind estimate să înceapă până la finalul acestei luni. 90 de zile are la dispoziție Strabag pentru a finaliza lucrările, inclusiv strada Ardealului, afectată în urma lucrărilor AquaCaraș.

„E drumul pe care merg și eu, e neplăcut să mergi dinspre Centru spre Pipirig, având jumătate sau trei sfert din bandă deteriorată și toată lumea e supărată că-și distruge mașinile. Le cer oamenilor puțintică răbdare, acum două zile s-a finalizat licitația, a fost câștigată de o firmă austriacă foarte importantă, Strabag. În acest pachet mai sunt și alte străzi, mai mici, partea cea mai consistentă o reprezintă strada Ardealului, cam 70 la sută, care va fi reparată în totalitate, începând de la intersecția cu Penny până la sensul de la BCR. Estimez că spre mijlocul lui septembrie această stradă va fi finalizată complet. Nu ar trebui să dureze foarte mult, odată ce licitația e câștigată și dacă nu există contestații, lucrurile se vor derula mult mai rapid”, a explicat primarul Felix Borcean.

Pe lângă Ardealului, vor mai fi reparate și străzile Mihai Viteazu, Kogălniceanu, Eminescu, Târgului, Popasu, Miron Cristea, Punții, Bistra, Padeșului, dar si curtea campusului de la „C.D. Loga”.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/strada-ardealului-se-pregateste-de-santier-va-fi-reparata-de-strabag/2387956/