Strandul din Teius a fost deschis

Strandul din Teius a fost deschis

Scris de Răzvan Mihalcea – CARANSEBEŞ – La recepţia parţială a lucrărilor la obiectiv, Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş a declarat: „Mai bine mai târziu decât… deloc!“. Locația a fost deschisă pentru toți cei care mai vor să profite de temperaturile ridicate din aceste zile.

Felix Borcean a precizat că lucrările sunt realizate în proporție de 60 la sută, iar faptul că ștrandul este încă deschis în aceste zile reprezintă o reclamă pentru anul viitor, când locația va fi disponibilă pentru public încă din primele zile ale lunii mai. „Este septembrie, este vreme bună, niciodată ștrandul din Caransebeș nu era deschis în septembrie, însă ne-am dorit atât de mult încât vremea se pare că a ținut cu noi. Îi invităm pe toți cei care se simt în stare să facă și o baie în cele 3 bazine. Estimez că într-o proporție de 60 la sută lucrurile sunt bine realizate la ștrand. Intrarea este gratuită tocmai pentru că este o perioadă când lumea nu era obișnuită să vină la ștrand, aceste zile sunt o reclamă pentru ștrandul din Caransebeș pentru anul ce va urma, când această locație va avea o față și mai frumoasă decât o vedeți acum“, a precizat edilul.

 Întrebat dacă nu e prea târziu pentru a mai fi deschis ștrandul în acest an, Borcean a adăugat: „Am fost ironizat pe rețelele de socializare că deschidem ștrandul în perioada când ar trebui să deschidem patinoare, iată că nu e chiar așa, dar am apreciat gluma. Am invitat personal și trei consilieri PSD, nu e nicio supărare că nu au venit azi, probabil nu digeră această realizare. Una peste alta, cred că finalizarea parțială a lucrărilor la ștrandul din Caransebeș este un lucru bun pentru cetățeni, și nu pentru imaginea primarului. Nu am ambiții personale, mi-aș dori să pot realiza obiectivele pe care ni le propunem într-un timp cât mai scurt. De aceea și acele poticneli legate de autorizațiile reclamate de PSD, poate unele pe bună dreptate, dar lumea trebuie să înțeleagă că suntem o echipă care nu-și dorește neaparat să atragă voturi, nu ne dorim imagine, ci ne dorim, ca orice cetățean, ca lucrurile din Caransebeș să se miște într-o direcție bună, la fel ca și până acum“.

Sursa: http://www.caon.ro/strandul-din-teius-a-fost-deschis/1898116