Târg de joburi la Caransebeş


Galeria de Artă „Corneliu Baba” a Casei de Cultură din Caransebeș a găzduit recent, timp de două zile, Târgul de joburi organizat în cadrul proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria municipiului, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență.
La evenimentul de recrutare, adresat celor care au dorit să-și găsească un loc de muncă sau să îl schimbe pe cel actual, au participat mai multe firme din oraş. Angajatorii au venit cu oferte diversificate și le-au oferit celor câteva zeci de persoane care au vizitat Târgul de joburi ocazia de a pune întrebări, de a aplica la oportunități de carieră şi de a afla cât mai multe detalii despre fiecare companie în parte.
Spre exemplu, familia Radu, ingineri de profesie, reveniţi în ţară după 20 de ani petrecuţi în Spania, au brutărie și patiserie în Caransebeș, și caută forță de muncă pe care să o specializeze. „E foarte greu cu forța de muncă, avem un singur brutar calificat, mai avem nevoie de cel puțin doi oameni, așa că-i așteptăm pe cei care vor să muncească brutari sau patiseri. Avem un magazin de prezentare chiar vizavi de Poștă și încă unul la Gară”, au spus soții Radu.Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” se derulează prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome.
Mădălina DOMAN

Sursa: https://www.7-zile.com/targ-de-joburi-la-caransebes/

[the_ad id=”8461″]