Teiușul și ștrandul, neîncăpătoare de 1 iunie

De la desene pe asfalt și concursuri de biciclete, până la prezența elicopterului SMURD și  a celorlalți salvatori din Caransebeș, nelipsind dulciurile, teatrul de păpuși, plimbarea cu autobuzul și personaje din desene animate sau cățărarea pe panoul de escaladă!

„Cred că a fost una din cele mai reușite zile ale copilului care s-au organizat în Teiuș, dovadă prezența atâtor copii însoțiți de părinți sau bunici. Ne-am pregătit din timp pentru a le face această zi una din cele mai frumoase sutelor de copii care au venit astăzi în Teiuș. Și tot astăzi, dar mai târziu, deschidem și ștrandul, unde la fel contăm pe o prezență cât mai numeroasă, mai ales că avem o mulțime de concursuri”, a spus primarul Felix Borcean, prezent încă de la primele ore în Teiuș.

Și așa a și fost, o prezență cum demult nu s-a mai văzut pe strand, cu multe echipe înscrise la competițiile de minifotbal, tenis cu piciorul, baschet sau volei pe plajă, dar și cu bazinele pline pentru cei care au vrut să se răcorească, mai ales că temperatura a fost destul de ridicată la Caransebeș.

JCS-R.M.

Sursa:  https://caon.ro/teiusul-si-strandul-neincapatoare-de-1-iunie/2396910/