Get Adobe Flash player

Teren sintetic în Balta Sărată

CARANSEBEŞ – Unul din cele mai sărace cartiere ale Caransebeșului ar urma să beneficieze de o bază sportivă modernă, realizată de Compania Națională de Investiții. Baza sportivă ar urma să ia locul actualului teren de fotbal, spune primarul Felix Borcean, cu un teren mare și două de minifotbal, tribune, vestiare, clădiri administrative și parcări.

„Recunosc, nu am avut nicio discuție cu Luminița Jivan să mă anunțe că și la Caransebeș se face o bază sportivă. Sunt fonduri guvernamentale pe CNI, sunt șapte astfel de proiecte în Caraș-Severin, și la Reșița, și la Moldova Nouă dacă nu mă înșel. Nu este proiectul nostru, este al CNI, un program guvernamental. Îmi puneam problema unde o să amplasăm acest teren, nu în Teiuș, că acolo este un litigiu. Și ne-am gândit pe terenul de fotbal de la Balta, care va deveni un teren sintetic, cu vestiare, cu 500 de locuri în tribună, pe sintetic se joacă și în Liga I, la Chiajna. Acolo și-ar putea desfășura activitatea echipa de fotbal și să facă antrenamentele pe celelalte terenuri, este un lucru benefic. Nu avem un termen pentru începerea lucrărilor, să sperăm că se va realiza investiția”, a precizat edilul.

Mai trebuie adăugat că acest plan măreț, cu 400 de baze sportive la nivel național, printre care și cele promise în Caraș-Severin, este deocamdată în faza de „pregătire a unui memorandum”, așa cum anunța, la începutul lunii mai, ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

Răzvan Mihalcea

Sursa: http://www.caon.ro/teren-sintetic-in-balta-sarata/2284381