Timisorenii, invitati sa faca afaceri in Caras-Severin

Timisorenii, invitati sa faca afaceri in Caras-Severin

BUZIAŞ – Administrația locală din Caransebeș vine încă odată în sprijinul întreprinzătorilor privați, de data aceasta în al celor aflați la început de drum.

Prezent în weekend la Buziaș, la întâlnirea tinerilor oameni de afaceri liberali din vest, primarul Marcel Vela le-a spus acestora că municipalitatea a gândit o nouă metodă de atragere a oamenilor de afaceri în urbea gugulană, pe lângă facilitățile oferite până acum, despre care JCS a mai scris. Potrivit edilului-șef, incubatorul ar urma să funcționeze în imobilul fostului internat al Liceului Auto, dezafectat în prezent dar care va fi transformat într-un centru de afaceri.

„Avem în zona centrală internatul Liceului Auto, pentru care nu am găsit încă o soluție de a-l introduce în circuitul locativ. Ne-am gândit inițial la locuinte sociale acolo, dar nu se pretează pentru așa ceva, zona fiind centrală, iar ca internat nu îl mai putem folosi pentru că avem alte două spații cu această destinație. Cred că ar fi ideal pentru un incubator de afaceri iarinvestitorii din Timișoara și din alte zone, care vor să își deschidă afaceri în Caransebeș, vor beneficia de spații gratuite pentru sedii sociale și puncte de lucru. Nu trebuie plătite decât utilitățile, puteţi depune cereri să vă faceţi puncte de lucru la noi, Caransebeşul are o dezvoltare bună în zona de business, aducem muncitori inclusiv din Reşiţa. Suntem la răscruce de drumuri și de linii feroviare, avem aeroport, există şansa pentru investiții”, le-a spus Vela tinerilor afaceriști timișeni.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/