Tiristii vor circula din nou pe centura

Tiristii vor circula din nou pe centura
CARANSEBEŞ – Traficul pe centura de ocolire a Caransebeșului va fi reluat în această lună. Cel puțin așa susțin reprezentanții constructorului ce execută lucrările de reparații la viaductul din zona Valea Mare, care s-au întâlnit la finele săptămânii trecute cu primarul Marcel Vela pe șantierul de la centură.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu domnul inginer Orbulescu, am convenit că în această săptămână există perspectiva de a se finaliza viaductul, în sensul în care se ajunge la cota zero. În funcție de condițiile atmosferice, care vor fi bune până spre sfârșitul acestei săptămâni, se poate turna inclusiv un strat de asfalt de rulare, urmând ca după aceea, indiferent de vreme, să se amplaseze pe fiecare parte balustrada de protecție. Astfel, se estimează ca la jumătatea lunii decembrie să se reia traficul pecentură“, a precizat Marcel Vela după finalul discuțiilor.

Potrivit acestuia, redeschiderea centurii de ocolire ar însemna și o descongestionare consistentă a traficului rutier din interiorul municipiului, mai ales în perspectiva sezonului de iarnă, când ar putea cădea zăpezi abundente ce ar îngreuna și mai mult circulația rutieră și pietonală din Caransebeș.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/