Toamna va acoperi si urmele tirurilor

Toamna va acoperi si urmele tirurilor

CARANSEBEŞ – O parte din tronsonul de drum național ce traversează municipiul Caransebeș, afectat anul trecut de circulația vehiculelor de mare tonaj, va fi refăcută încă din această toamnă.

Potrivit conducerii administrației locale, este vorba de porțiunea cuprinsă între Calea Severinului și Calea Orșovei, până la podul peste Sebeș, unde va fi introdusă cu această ocazie și noua rețea de canalizare.

„Din 18 august vor începe lucrări ample de canalizare în Caransebeș. Am constatat cu cei de la Hidroconstrucția că sunt suprapuse aceste lucrări cu cele de investiții pe care le avem noi în derulare, mă refer la refacerea tronsonului Calea Severinului și până la intersecția cu Reșița. În acest sens, am decis ca pe porțiunea Calea Severinului-Calea Orșovei până la podul peste Sebeș să dăm prioritate constructorului de canalizare să facă lucrările, urmând ca noi să asfaltăm imediat ce acestea vor fi terminate, la începutul lunii octombrie. Nu vrem să asfaltăm înainte după care în câteva luni Hidroconstrucția să spargă din nou strada pentru a introduce canalizarea”, a precizat primarul Marcel Vela.

Edilul Caransebeșului a adăugat că restul tronsonului de drum, Calea Orșovei-Nicolae Bălcescu până la intersecția cu Reșița, va fi refăcut în 2015, atât cu rețea de canalizare cât și cu asfaltare integrală.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/toamna-va-acoperi-si-urmele-tirurilor/1444247