Tone de gunoi pe islazul comunal din Jupa

Tone de gunoi pe islazul comunal din Jupa

JUPA – Localnicii din Jupa, sat ce aparține de Caransebeș, nu s-au înghesuit vineri să participe la acțiunea de curățare a islazului comunal de tonele de deșeuri aruncate acolo de-a lungul ultimilor ani.

 Doar reprezentantul jupenilor în legislativul local, Ovidiu Ruicu, și încă un localnic, au dat o mână de ajutor echipei trimise de operatorul de salubritate din Caransebeș. Potrivit lui Ruicu, locuitorii din Jupa și-au făcut o obişnuinţă din aruncarea resturile menajere pe islazul comunal. „Tonele de gunoi strânse, materiale de construcții, crengi, plastic, haine sau chiar animale moarte, au fost depozitate într-o groapă pe care am amenajat-o la marginea satului. Pentru a nu ne mai confrunta cu situații de acest gen, vom monta două panouri informative de avertizare”, a precizat delegatul sătenilor din Jupa.

Reprezentanții Transal Urbis fac încă o dată apel către cetățeni să anunțe operatorul de salubritate pentru a le pune la dispoziție utilajele necesare pentru depozitarea deșeurilor în locuri controlate.

Sursa: http://www.caon.ro/