Turneu de baraj la volei

Turneu de baraj la volei

CARANSEBEŞ – Voleibaliștii de la Banatul Caransebeș vor lupta în fața propriilor suporteri pentru promovarea în primul eșalon.

Federația Română de Volei a acordat dreptul de organizare al turneului de baraj municipiului Caransebeș, astfel că gugulanii se vor bate între 9 și 11 mai la Polivalenta din Pipirig cu Universitatea Timișoara, Steaua București și Tricolorul Ploiești.

„Turneul va avea loc în Sala Polivalentă a Carometului din cartierul Pipirig, o sală pe care ne-a pus-o la dispoziție această societate, cu avizul SIF Banat-Crișana, astfel încât dacă vom promova suntem în discuții pentru a rezolva ca această sală de sport să intre, într-o formă sau alta, în circuitul voleibalistic, în folosința echipei Banatul Caransebeș. Sper ca după 30 de anivoleiul din Caransebeș să revină pe prima scenă pentru că echipa noastră are potențial. Municipalitatea a făcut investiții serioase în această echipă și sperăm ca toți iubitorii de voleidin Caransebeș să fie alături de băieți, să umple Polivalenta din Pipirig și să pună umărul la promovare”, a spus primarul Marcel Vela, la aflarea veștii că promovarea se va juca în capitala gugulanilor.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/