Un nou pas spre elita voleiului

Un nou pas spre elita voleiului

CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș își continuă parcursul fără greșeală către barajul de promovare în Divizia A1

Neînvinși în acest an, elevii lui Pavel Craia au trecut sâmbătă de una din principalele adversare, LPS Bihorul Oradea, ocupanta locului al doilea în clasament înaintea jocului. Oaspeții, confruntați cu probleme serioase de efectiv, au venit la sala din Țiglărie cu o formulă mult întinerită, care însă a încercat, și pe alocuri a și reușit, să arate un volei de calitate. Caransebeșenii nu au avut probleme în cele trei seturi, pe care și le-au adjudecat la 10, 16 și 18, antrenorul Craia trimițând pe teren și jucători care au evoluat mai puțin de la reluarea campionatului. Principalul obiectiv al gazdelor rămâne promovarea în eșalonul de elită al voleiului românesc.

„Oradea a venit cu o echipă tânără, probabil că au planurile lor pentru play-off, de aici încolo fiecare știe cam cu cine joacă. Indiferent cu cine picăm, nu va fi o problemă pentru noi, fie că jucăm cu Vâlcea sau cu Aradul. Rămânem puțin descoperiți pe centru, ar mai fi nevoie pentru baraj de încă o soluție pe acest post, perioadă de transferări nu este, doar dacă îl aducem de afară, dar ne descurcăm și așa”, a declarat după joc, profesorul Pavel Craia. „Din păcate, echipa mea atât poate în momentul acesta, sunt copii născuți 95, 96, 98, una din menirile noastre e să creștem jucători. Per ansamblu, Caransebeșul e mult schimbat în bine, normal în condițiile în care în intersezon au investit și au adus patru jucători de valoare. Mi-a plăcut implicarea lor și sper să realizeze împreună cu factorii de răspundere, cu spectatorii, cu oamenii din acest oraș, obiectivul de promovare. Ar fi și o satisfacție pentru mine, aș sti că am făcut un lucru bun pentru cărășeni prin jucătorii pe care i-am antrenat și care acum evolueaza aici(n.r. Lung și Achimescu)”, a spus și antrenorul orădenilor, Rodian Achimescu.

Pentru caransebeșeni urmează o ultimă deplasare în sezonul regulat, la Câmpia Turzii, la ultima clasată în serie, iar din 8 martie începe play-off-ul, care se va juca în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Sursa: http://www.caon.ro/