Un NU categoric maşinilor prin centrul Caransebeşului

Un NU categoric maşinilor prin centrul Caransebeşului

CARANSEBEŞ – Accesul mașinilor în centrul municipiului rămâne în continuare interzis, cu mici excepții pentru riveranii din zona blocului Tarom, așa cum o cunosc localnicii.

Comisia de Sistematizare Rutieră a municipiului a respins miercuri o solicitare venită de la mai mulți agenți economici din Centrul Civic, care cereau acces pe strada Nicolae Corneanu, (tronsonul cuprins între Casa de Cultură și farmacia Catena), între anumite ore (14-16) pentru mașinile până în 3,5 tone, care le aprovizionează cu marfă.

„Se va crea un precedent și nu-i vom mai putea opri”, „Între aceste ore Centrul este plin de elevi, mai ales că avem liceele în zona centrală, vă dați seama ce ar fi cu mașini pe acolo” sau „Ei vor să vină cu mașina până în fața ușii magazinului chiar și pentru un simplu colet” au fost argumentele care au stat la baza respingerii cererii firmelor respective de către majoritatea celor prezenți la ședința Comisiei de Sistematizare Rutieră. S-a discutat, de asemenea, permiterea accesului mașinilor celor care își aduc copiii la grădinița din zona centrală, dar nici aceasta nu a trecut de comisie.

Cu alte decizii ale Comisiei de Sistematizare Rutieră, legate de bunul mers al traficului rutier în municipiul Caransebeș, vom reveni.

R.M.

Sursa:http://www.caon.ro/un-nu-categoric-masinilor-prin-centrul-caransebesului/2334834#forum