Urmărit internațional pentru trafic de migranți, prins pe DN 6 de polițiștii din Caransebeș

CARAȘ-SEVERIN – Vineri după-amiază, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au depistat pe DN6, în zona localității Slatina- Timiș, un autoturism înmatriculat în județul Caraș-Severin, al cărui conducător auto era căutat de autoritățile din Ungaria, pe numele bărbatului fiind emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranți!

Pentru oprirea și imobilizarea autoturismului, polițiștii au întins pe partea carosabilă dispozitivul de blocare a trecerii, din dotare.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, în mașina bărbatului în vârstă de 23 de ani au fost găsite două seturi diferite de plăcuțe cu numere de înmatriculare auto, telefoane mobile, un spray iritant- lacrimogen, un cuțit, precum și o rozetă metalică de tip box.

 
Bărbatul a fost imobilizat imediat și condus la sediul poliției pentru punerea în executare a mandatului european de arestare și demararea procedurilor de predare către autoritățile emitente.
 
JCS-L.A.

Sursa: https://caon.ro/urmarit-international-pentru-trafic-de-migranti-prins-pe-dn-6-de-politistii-din-caransebes/2401070/