USL Caras-Severin: Udrea face declaratii mincinoase

USL Caras-Severin: Udrea face declaratii mincinoase

 Vineri, Elena Udrea a făcut o vizită în Caraş-Severin, ocazie cu care nu au lipsit înţepăturile la adresa USL. Aşa cum era de aşteptat, replica social-liberalilor cărăşeni nu a întârziat.

Elena Udrea a declarat că „sub semnătura mea de ministru au venit aici în judeţ peste 160 de milioane de euro şi vă asigur că acum, de când cu Guvernul USL nu a mai venit un ban“.

Într-un comunicat al USL Caraş-Severin, semnat de către Marcel Vela şi Ion MocioalcăElena Udrea este acuzată că „îşi permite să dea sfaturi şi să facă declaraţii mincinoase vorbind de sume fabuloase, pe care chipurile le-a adus în judeţul Caraş-Severin, în condiţiile în care activitatea ei ca ministru a fost una dezastruoasă“.

Social-liberalii cărăşeni mai amintesc şi de faptul că Guvernul Boc a tăiat pensiile şi salariile „pentru a finanţa proiectele Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului care nu au avut nicio finalitate“ şi că „Elena Udrea este şi ea responsabilă de guvernarea dezastruoasă a PDL, nefiind în măsură să facă asemenea afirmaţii“.

Sursa: http://www.caon.ro/