Vaccinare împotriva COVID-19, fără programare

 


Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin ne-a informat că, în conformitate cu un comunicat oficial al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), începând de sâmbătă, 8 mai, persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile, se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.
Populația generală cu vârsta de până în 60 de ani, care dorește să se vaccineze, se va putea prezenta la centrele de vaccinare după ora 14, fără programare.
CNCAV subliniază faptul că dețin prioritate la vaccinare persoanele programate prin platformă și care au locuri rezervate conform planificării. Suplimentar, în funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și disponibilitatea dozelor de vaccin, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrele de vaccinare.
În judeţul Caraş-Severin, cetăţenii se pot vaccina în 17 centre de vaccinare, printre acestea numărându-se Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, Sala de Sport „Valeria Borza” a Şcolii Gimnaziale Nr. 8 Caransebeş, Centrul de Permanenţă Slatina-Timiş, Centrul de Permanenţă Soceni – Ezeriş, sau Casa de Cultură (Sala mică) Oţelu Roşu.

(B. Meteş)

Sursa: https://www.7-zile.com/vaccinare-impotriva-covid-19-fara-programare/