Văru’ Săndel, Alin, Codruț și Mădălina, show la „Pup-o, mă! 2 – Mireasa nebună”

Cu dezinvoltura deja cunoscută, cei patru actori, Alexandru Pop (Văru’ Săndel), Alin Panc, Codruț Seleși și Mădălina Anea, au pus sare și piper peste proiecția în sine și au povestit din culisele turnării filmului, o comedie frumoasă turnată în 18 zile, „o goană după pupat”.

„Nu aveam nici un gând să facem partea a doua, dar oamenii ne-au întrebat tot timpul de continuare și vă anunțăm oficial că partea a treia n-o să mai fie”, a spus Alin Panc, în timp ce Văru’ Săndel l-a completat: „Ca-n politică, niciodată să nu zici niciodată, nu știi de unde sare un iepure cu bani”.

Comedia îi prezintă din nou pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel, alias Tică, Bică și Horică) trecuți bine de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de Ziua Lânii, iar baciul Florin Busuioc (Zmeu) le dă prilejul de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea… odată cu speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora, Velvet în film și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea, alias Felicia.

S-a și improvizat, s-a râs mult la filmări, iar ce a ieșit se va vedea deseară când caransebeșenii și reșițenii sunt așteptați la Cinema Luna (ora 19) și Cinema Dacia (ora 21) pentru avanpremiera de la „Pup-o, mă! 2 – Mireasa nebună”.

JCS-R.M.

 

Sursa: https://caon.ro/varu-sandel-alin-codrut-si-madalina-show-la-pup-o-ma-2-mireasa-nebuna/2387489/