Vela isi duce singur gunoiul

Vela isi duce singur gunoiul

La Caransebeș, tarifele pentru gunoiul menajer nu se vor majora! Asigurările au fost date chiar de primarul Marcel Vela, la finalul ședinței legislativului local de marți.

Potrivit edilului-șef, municipalitatea și operatorul local de salubritate au găsit o soluție pentru ca localnicii să nu plătească mai mult pentru gunoiul menajer. Astfel, deșeurile de la Caransebeș vor fi duse direct în județul vecin, fără a mai fi transportate mai întâi la Reșița.

„Pentru că în ultima vreme s-a vehiculat ideea majorării prețului pentru colectarea gunoiului menajer, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice din Caransebeș că nu se va majora tariful pentru gunoiul menajer. Am găsit înțelegere la Chișcădaga, unde se transportă acest gunoi menajer, ca să îl transferăm din Caransebeș în mod direct, fără a mai trece prin Reșita. În acest mod economisim distanța Caransebeș-Reșița și retur și ne vom gospodări singuri, prin management eficient, ca să ne încadrăm cu toate cheltuielile aferente acestui transport în valorile tarifelor existente, fără a le majora cu niciun ban”, a spus primarul Marcel Vela.

În prezent, metrul cub de gunoi menajer costă laCaransebeș 6,24 lei, cu tot cu TVA.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/