Victorie cu echipa secunda a ACS Poli

Victorie cu echipa secunda a ACS Poli

Profitând de etapa liberă de vineri, gugulanii de la FC Caransebeș au susținut la Timișoara un joc de pregătire cu formația secundă a prim-divizionarei ACS Poli, întărită cu câteva nume sonore care nu au prins lotul pentru partida cu Steaua.

Printre aceștia, Kirev, Bălace, Marovic, Keita și Furtado. Chiar și așa, liderii Seriei a IV-a din Liga a 3-a s-au impus cu 1-0, prin reușita lui Negoescu din repriza a doua. Antrenorul Iosif Rotariu a folosit 11-le Haidău – Șandru, Goșa, Petcu, Ionescu – Săulescu, Suru, Artean, Negoescu – Constantinescu, Vlăduți, în partea a doua fiind introduși și R. Artimon, Poiană, Dubei, Roiu, Gheju, Steop și Bona.

 Pentru elevii lui Rotariu urmează vinerea viitoare momentul adevărului, derby-ul cu principala contracandidată la șefia seriei, Mama Mia Becicherecu Mic, în deplasare. Pe gugulani îi despart doar trei puncte de cei de la Mama Mia, care s-au impus și în tur, pe stadionul din Balta Sărată, cu 2-0, după un joc în care jucătorii antrenați la acea dată de Alin Artimon au ratat din toate pozițiile.

„Este un meci important, pe care îl vom trata cu toată seriozitatea”, a spus fostul mare internațional, Iosif Rotariu.

Sursa: http://www.caon.ro/