Visul lui Romeo Dunca urca pe Muntele Mic

Visul lui Romeo Dunca urca pe Muntele Mic

REŞIŢA – Investiția omului de afaceri în amenajarea unei pârtii moderne cu instalațiile de cablu aferente se conturează din ce în ce mai clar.

După ce în urmă cu două luni au fost săpate fundațiile pentru moderna instalație de cablu, în aceste zile, cu ajutorul elicopterului sunt montați stâlpii de susținere ai telescaunului care va funcționa pe o lungime de aproape 2 kilometri.

„Împreună cu un partener strategic lucrăm la montarea unui telescaun performant cu capacitate de transport de 2000 de persoane pe oră. Practic, punem în aplicare proiectul meu pentru Nedeea. Vreau să arătăm partea bună a Muntelui Mic şi să demonstrăm că aici se poate schia la nivel european. În privinţa unităţilor de cazare, mai sunt multe de pus la punct, însă sper ca toţi cei interesaţi să îşi facă treaba cu seriozitate şi să facem tot ce se poate pentru a aduce în zonă cât mai mulţi turişti” a declarat marţi, pentru JCS, Romeo Dunca.

Omul de afaceri are vești bune și în ceea ce privește pârtia ce va fi amenajată. Asta pentru că pe traseul de aproape 3 kilometri se va putea schia și în nocturnă, pârtia fiind dotată cu o instalație specială de iluminat iar la anul vor fi aduse și instalații de producere a zăpezii artificiale. Investiția omului de afaceri, pasionat de zona montană a Banatului, reprezintă încă un pas în încercarea acestuia de a transforma staţiunea Muntele Mic într-una care să concureze cu orice destinație de iarnă din Vest și se ridică la aproximativ 4 milioane de euro.

Nina Curiţa

Sursa: http://www.caon.ro