Volei Club Banatul a reusit a doua victorie

Volei Club Banatul a reusit a doua victorie

Scris de Răzvan Mihalcea – CARANSEBEŞ – Ziua a doua a Cupei Banatului Montan a continuat sâmbătă la Caransebeş, cu alte două partide în Sala Polivalentă.

Aşa cum era de aşteptat, vicecampioana României, VCM Zalău, a trecut destul de lejer de OK Klek, 3-0, într-o partidă în care ardelenii au apăsat pe acceleraţie atât cât a fost nevoie. În meciul vedetă al serii s-au duelat gazdele de la Volei Club Caransebeș şi SCMU Craiova. De cinci seturi au avut nevoie gugulanii să treacă de olteni, 3-2 (19-25, 25-15, 24-26, 25-19, 17-15), la capătul a peste două ore de joc spectaculos, cu numeroase răsturnări de scor.

„Am arătat în seara asta că putem învinge echipe mai bine cotate decât noi.  Sezonul încă este la început, noi încercăm să ne acomodăm unul cu celălalt. Cred că suntem  pe drumul cel bun, sunt puţin obosit dar bucuros pentru rezultatul din această seară, este o victorie de moral pentru noi”, a spus la final „falsul” bănățenilor, Vladimir Cedic.

Un alt remarcat de la gazde a fost brazilianul Fred Teixeira, îndrăgit imediat de cei aproape 500 de spectatori prezenţi în sală. „Un meci foarte greu, azi am luptat ca o echipă, nu am renunţat, am jucat punct cu punct şi am crezut în victorie, iar la final noi am fost cei bucuroşi. Publicul a fost minunat, l-am simţit alături de noi pe parchet, am preluat din energia spectatorilor. Trebuie să ne odihnim şi să ne recuperăm cât de rapid, pentru că duminică ne aşteaptă un meci foarte greu”, a  declarat pentru Jurnal CS  brazilianul Fred. Aşadar, duminică se vor întâlni în ceea ce poate fi numită finala turneului, cele două echipe neînvinse, Volei Club Caransebeş şi VCM Zalău, partidă ce va începe în jurul orei 12.

Sursa:http://www.caon.ro/volei-club-banatul-a-reusit-a-doua-victorie/1578016