Volei Club Banatul Caransebes a debutat cu dreptul

Volei Club Banatul Caransebes a debutat cu dreptul
CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș a obținut sâmbătă o victorie clara în cea de-a doua etapă a returului Diviziei A2 Vest, 3-0 cu LAPI Dej.

Întăriți serios în pauza de iarnă, elevii antrenorului Pavel Craia au controlat partida și s-au impus în 3 seturi, 25-18, 29-27 și 25-19, însă tinerii dejeni nu au cedat ușor, întinzându-i serios pe mai experimentații lor adversari. Volei Club Banatul a evoluat în urmatoarea distribuție: Oprișor, Lung, Achimescu, Lele, Someșan și Balica (libero), pe parcurs intrând Szilagy, Trica și Filip.

„Ne-am întărit cu patru jucători noi, încă nu sunt legați cum ar trebui, avem de lucru la omogenizare, să stabilim tactica și combinațiile. În mod normal nu ar trebui să mai avem probleme în această serie, sper să jucăm turneul de promovare acasă”, a declarat la final antrenorul Pavel Craia, completat și de Ștefan Someșan, unul dintre noii veniți pe malurile Timișului care s-a integrat foarte bine în sextetul caransebeșean: „Un meci destul de greu, spre surprinderea noastră, trebuie să ne omogenizăm, să jucăm mai mult împreună. Spectatorii ne-au ajutat mult astăzi, au fost al 7-lea jucător, le mulțumim și sperăm să vină cât mai mulți la sală”, a spus și Someșan. Volei Club Banatul are planuri mari pentru acest retur, obiectivul echipei susținute financiar de municipalitate fiind promovarea în Divizia A1.

„Am câștigat cu 3-0, s-a văzut că avem o altă organizare cu cei patru nou veniți, am fost inspirați când i-am transferat. Felicit băieții, pe domnul profesor Craia, conducerea clubului și le mulțumesc tuturor spectatorilor care au venit ca să susțina echipa”, a precizat și primarul Marcel Vela, prezent ca de fiecare dată la sală. Cu victoria de sâmbătă, Volei Club Banatul acumulează 14 puncte în clasament, urmând a se deplasa peste o săptămână la Râmnicu Vâlcea.

Sursa: http://www.caon.ro/