Voleibalistele din Caransebeș, ca și calificate în semifinale

CARANSEBEȘ – Junioarele Laurei Andrei au trecut ieri fără emoții de CSM Timișoara în trei seturi și se află pe locul secund în grupa bănățeană!

Caransebeșencele au dominat clar cele trei seturi și așteaptă ultimul joc din sezonul regulat, la Nădlac, pentru a rămâne pe poziția a doua, mai avantajoasă la tragerea la sorți pentru turneul semifinal. „Era nevoie să câștigăm azi ca să mergem la turneul semifinal, care e o performanță foarte bună pentru Caransebeș, mai ales că de câțiva ani nu am reușit să mai accedem în semifinale, din cauza condițiilor de talie și vârstă impuse de federație. Jucăm ultima etapă la Nădlac, un meci foarte important, deoarece clasamentul final va stabili în ce serie vom merge la turneul semifinal, sper să rămânem pe locul 2”, a spus, după joc, antrenoarea Laura Andrei.

Iar dacă în timpul jocului, așa cum spuneam, nu au fost emoții, au fost, în schimb, înainte de partidă, atunci când antrenoarea Laura Andrei și colegele de echipă de la CSS Caransebeș i-au făcut o frumoasă surpriză Andradei Drăghina, una din cele mai bune jucătoare, care a terminat junioratul, împlinind 18 ani. O voleibalistă despre care profesoara Laura Andrei a spus că este „un copil special și o sportivă de excepție, care a rămas alături de echipă până la capăt, o sportivă care poate performa și mai departe”.

Iar sărbătorita nu și-a dezamăgit colegele și antrenoarea și a făcut un joc foarte bun și duminică. „E copleșitor, le mulțumesc foarte mult colegelor și doamnei profesoare. Aș vrea să fac și mai departe volei, dacă se poate, bineînțeles, și să merg la facultate, pe sport, pentru că cei 12 ani de volei m-au ajutat foarte mult”, a declarat, vizbil emoționată, și Andrada Drăghina.

CSS Caransebeș ocupă locul 2 în seria F a campionatului național de volei junioare, cu 27 de puncte, fiind devansată doar de CSS Lugoj.

JCS-R.M.