Voleibalistii caraseni joaca acasa dupa trei luni

Voleibalistii caraseni joaca acasa dupa trei luni

Scris de Mircea Lepădatu – CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș revine miercuri în propria sală, după câteva luni de „exil” la Lugoj.

Bănățenii se vor duela la fileu cu vicecampioana României, Municipal Zalău, într-o partidă deschisă oricărui rezultat. Ambele formații vin după victorii pe teren propriu în ultima etapă, Banatul 3-2 cu Arcada Galați iar ardelenii 3-1 cu SCMU Craiova.

Conducerea clubului de pe malul Timișului și Sebeșului speră într-o victorie, după jocul foarte bun făcut cu Arcada, mai ales că gălățenii i-au învins în urmă cu două etape pe zălăuani.

„Am toată încrederea că dacă băieții vor juca precum au făcut-o cu Galațiul, vom învinge și Zalăul, ca să mai urcăm în clasament. Am jucat și în Cupă cu ei, ne-au învins, dar niciun meci nu seamănă cu altul, trebuie să o luăm pas cu pas, așa cum spune antrenorul Pangarov”, a declarat pentru JCS președintele Banatului, Cristian Stepanescu.

Fiind primul meci în sala proprie după o pauză de aproape 3 luni, gugulanii speră să fie susținuți în Polivalenta din Pipirig de un public cât mai numeros. „Sper ca miercuri seara, începând cu ora 18, sala să fie plină, iar la final băieții să le ofere suporterilor o victorie cât mai frumoasă”, a mai spus oficialul caransebeșenilor.

Sursa: http://www.caon.ro/voleibalistii-caraseni-joaca-acasa-dupa-trei-luni/1501330