Voleibalistii gugulani nu-si gasesc cadenta

Voleibalistii gugulani nu-si gasesc cadenta

Scris de Mircea Lepădatu – LUGOJ – CS Volei Club Banatul Caransebeş – SCM Universitatea Craiova 1-3, în Divizia A1.

Victoria de pe terenul Stelei din etapa trecută a fost doar un simplu foc de paie pentru voleibaliştii de la Banatul Caransebeş. Mutaţi temporar la Lugoj din cauza că la sala din Caransebeş se lucrează, elevii lui Dan Banu au pierdut partida considerată pe teren propriu cu SCM „U” Craiova, score 1-3, după un joc din nou lipsit de consistenţă. Bănăţenii au început bine şi le-au dat speranţe celor câteva sute de spectatori, mulţi din ei veniţi de la Caransebeş să-şi încurajeze favoriţii.

A fost 25-22 pentru gazde, însă au urmat 3 seturi slabe, în care craiovenii, mai lucizi la construcţie şi în atac s-au impus cu acelaşi scor, 25-21, profitând de greşelile jucătorilor caransebeşeni dar şi de lipsa de reacţie de pe banca tehnică a Banatului.

Aşadar, o nouă înfrângere pentru o echipă cu pretenţii de cupe europene la debutul campionatului, care nu a fost gustată deloc de primarul Marcel Vela, prezent în tribună. În calitate de reprezentant al municipalităţii, cea care finanţează echipa de volei, Vela a băgat în şedinţă, imediat după finalul meciului, toată echipa.

„A fost un meci strâns, din păcate nu a fost să fievictorie. Cauzele sunt multiple, am avut o discuţie cu staff-ul tehnic, cu jucătorii şi cu cei care se ocupă de managementul clubului pentru a face luni o analiză serioasă. Vreau o altă atitudine la echipă, astfel încât speranţele caransebeşenilor şi investiţia administraţiei locale să se regăsească şi in rezultate. În pauza competiţională vom mai face câteva transferuri, ca să aducem un plus de valoare la actualul colectiv care nu de fiecare dată dă cele mai bune rezultate”, a spus edilul după meci.

volei

De partea cealaltă, oltenii pot spune „obiectiv îndeplinit”. „Este o victorie de trei puncte, acesta a fost obiectivul nostru, le-am obţinut, rămânem în fruntea clasamentului. Am considerat de la bun început că ne aşteaptă un meci foarte greu, am încercat să-l pregătim cât mai bine. Am jucat foarte bine în a doua parte a jocului dar eu nu sunt mulţumit de jocul nostru în prima parte, când am greşit foarte multe servicii şi situaţii uşoare, ceea ne-a costat. Dacă aş da o notă echipei mele, vă spun cinstit, astăzi am jucat de maxim 7”, a declarat şi antrenorul Dănuţ Pascu, cel care a ştiut cum să-şi conducă echipa spre victorie.

În penultima etapă a turului, Banatul joacă din nou în Bucureşti, la Dinamo, ocupanta locului al treilea al clasamentului Diviziei A1.

Sursa: http://www.caon.ro/voleibalistii-gugulani-nu-si-gasesc-cadenta/1485205