Vor sa aiba o Sala Polivalenta

Vor sa aiba o Sala Polivalenta

 Sala Polivalentă din municipiu, obiectiv privat, aflat într-o stare de conservare de mai mulți ani, ar putea reintra în circuitul sportiv. Municipalitatea de pe Timiș și Sebeș încearcă în aceste zile să obțină dreptul de folosință a sălii, necesar pentru echipa de volei feminin cu care se încearcă în sezonul viitor promovarea în Liga Națională.

Primarul Marcel Vela a discutat zilele trecute cu patronul societății Caromet, Ștefan Vuza, cea care deține sala de sport, pentru a-i propune o colaborare în acest plan, mai ales că Polivalenta generează doar costuri pentru proprietar, nefiind eficientă din punct de vedere economic.

 „Domnul președinte Vuza a arătat deschidere față de inițiativa noastră și cred că în scurt timp vom avea un răspuns pozitiv. Cei de la Caromet vedeau aceste active strict economic dar când nimeni nu mai investește în sport sau imobiliare cred că un parteneriat cu administrația locală este binevenit”, a explicat primarul Caransebeșului. Acesta a adăugat că nu ar avea rost acum o dispută cu privire la modul cum au ajuns cele două active în proprietatea producătorului de construcții metalice.

„Unii spun că trebuia să se privatizeze doar obiectul de activitate al Caromet, alții spun că deja erau în patrimoniul societății cele doua obiective sportive și atunci când s-au vândut acțiunile automat au trecut și acestea în patrimoniu. Acum, un eventual litigiu ar dura ani de zile și e păcat ca sala și terenul să nu fie folosite și să se degradeze. Colaborarea trebuie să existe între administrația locală și agenții economici”, a încheiat Vela.

Lidia Almăjanu