Vreti autorizatie? Faceti lucrari de calitate!

Vreti autorizatie? Faceti lucrari de calitate!

CARANSEBES – Administratia locala ia masuri pentru a evita ca municipiul sa devina un întreg santier iar cetatenii sa sufere un adevarat calvar.

De acum înainte, cine executa lucrari mari pe raza urbei gugulane, va primi autorizatie de constructie pe zone sau strazi. Municipalitatea a decis sa îsi ia masuri de precautie, mai ales ca pentru perioada urmatoare este preconizata etapa a doua a proiectului ISPA, de schimbare a retelelor de canalizare si construire a unei noi statii de epurare.

,,Am propus iar Consiliul Local a fost de acord ca pe viitor, la lucrarile mari, pentru a nu avea un an de zile cât dureaza autorizatia de constructie un santier general în oras, Primaria sa elibereze aceste autorizatii pe strazi, pe grupuri de strazi sau pe cvartale. Nu se va elibera autorizatie pentru o alta zona la nivelul municipiului pâna când nu se încheie lucrarea în prima zona deja autorizata, pâna lucrarea nu a fost facuta de calitate si receptionata. Daca se întâmpla sa existe abateri fata de devizul oferta cu care constructorul a venit la licitatie, Primaria nu emite urmatoarea autorizatie de constructie pâna nu se remediaza deficientele de la cea anterioara”, a precizat primarul Marcel Vela.

Potrivit edilului-sef, în perioada în care în Caransebes s-au schimbat retelele de alimentare cu apa, constructorul a produs foarte multe probleme, afectând din punct de vedere estetic si urban multe zone ale municipiului.

Nina Curita

Sursa: http://www.caon.ro/