Volei Club Caransebes, in continuare lider

Volei Club Caransebes, in continuare lider

Scris de Răzvan Mihalcea – CARANSEBEȘ – Gugulanii continuă sezonul foarte bun și rămân în fruntea campionatului, după 3-0 pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț.

De data aceasta, nu au mai fost emoțiile din sezonul trecut, când cele două echipe luptau pentru evitarea retrogradării, Caransebeșul salvându-se chiar pe terenul echipei moldovene. A fost un scurt 3-0 pentru AS Volei Club Caransebeș(25-12, 25-18, 25-20), după un meci aproape fără istoric, dominat de la un capăt la altul de gazde. Așii lui Petrusevics au făcut deliciul celor 500 de spectatori prezenți în Polivalentă iar, pe final, antrenorul Valentin Pereu le-a dat ocazia să debuteze într-un meci oficial în acest sezon și celor doi foarte tineri jucători ai Caransebeșului, Sergio Diaconescu și Silviu Băjenariu. „Ne bucurăm de victorie, ne-am făcut noi meciul ușor cu toate că am avut la început o serie de servicii greșite dar ne-am revenit foarte repede, cred că la servicii am făcut diferența în acest meci, știam că echipa din Piatra Neamț nu stă foarte bine pe preluare, cred că astăzi ne-am făcut treaba foarte bine. E super să fim pe primul loc, e un sentiment de neegalat pentru foarte mulți dintre noi, ne place acolo sus”, a spus experimentatul căpitan al bănățenilor, Laurențiu Vânătoru.

Pentru AS Volei Club Caransebeș urmează o deplasare pe terenul echipei cu care în urmă cu două sezoane se lupta pentru promovarea în elită, Tricolorul Ploiești, o formație cu un debut bun de sezon. „La Ploiești vom avea un meci greu, pentru că ei traversează o perioadă bună, dar cred că noi plecăm cu prima șansă deoarece jocul nostru este mult peste cel al ploieștenilor”, a adăugat Vânătoru. Partida Tricolorul Ploiești – AS Volei Club Caransebeș se dispută sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 17.

Sursa: http://www.caon.ro/volei-club-caransebes-in-continuare-lider/1594826