Medicul Bhupinder Singh este de astăzi managerul Spitalului Caransebeș

 

Primarul Felix Borcean i-a dat mână liberă lui Bhupinder Singh să deschidă Ambulatoriul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Începând de astăzi primarului municipiului Caransebeș Felix Borcean l-a numit pentru o lună manager al Spitalului Municipal de Urgență pe medicul specialist în chirurgie plastică și reparatorie Bhupinder Singh. El a fost director medical până ieri când i-a expirat contractul, astfel că în urma unei discuții cu primarul Felix Borcean a acceptat această funcție de conducere, până în 23 aprilie.

„L-am numit pe medicul Bhupinder Happy Singh în funcția de manager pentru că este acum varianta cea mai bună de a decide deschiderea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului. Consider că am tărăgănat-o destul și sper că angajamentului doctorului Happy Singh va fi îndeplinit”, ne-a declarat primarul municipiului.

Edilul ne-a mai spus că până când rata de incidență cumulată la 14 zile raportată la 1000 de locuitori privind îmbolnăvirea de Covid nu va fi sub 1, examenul pentru postul de manager nu va mai fi organizat.

„Această funcție mă onorează, eu cunosc situația spitalului din postura de director medical, funcție pe care am ocupat-o mai mult timp. Este nevoie de servicii medicale în regim de ambulatoriu în spital, am deschis și laboratorul RT PCR pentru testare Covid, m-am ocupat de la bun început și de centrul de vaccinare și, deși timpul este scurt se pot deschide 4-5 cabinete medicale în Ambulatoriul spitalului, amenajat în fosta Policlinică chiar în următoarea săptămână”, ne-a declarat managerul spitalului, Bhupinder Singh.

Medicul o înlocuiește pe Daniela Drăgoi, care și ea a ocupat funcția interimar venind de pe postul de director economic.

Sursa: https://expressdebanat.ro/medicul-bhupinder-singh-este-de-astazi-managerul-spitalului-caransebes/?fbclid=IwAR317-8I_JvpnUjVu4GQ0zyUu_WNMTEngJpzcxcQb-VpX0SNhRzlBVs05do